Nieuwsbrief Food'OR

Volg ons op de voet, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, evenementen en themaweken.

0 € 0,00

Aanbod

Broodje Falafel met Smoky Chilli

  • Thema Hoofdgerecht
  • Aantal personen 2

Recept

1. Toast de pitabroodjes, rasp de wortel.

2. Snijd de rode en witte kool fijn. Pel en snijd de ui in ringen. Hak koriander grof. Pel en plet de knoflook, meng onder de yoghurt.

3. Kruid de yoghurt met peper en zout.

4. Bak de falafels in een braadpan met olie goudbruin.

5. Vul het broodje en werk af met smoky chilisaus van de Rascal Tastebuddies.

Met dank aan Niels Wyckstandt, oprichter Rascal tastebuddies

Ingrediënten

- Smoky chilisaus Rascal Tastebuddies -> te verkrijgen in de winkel en op de webshop van Food'OR

- 2 pitabroden

- 8 falafels

- 1/8 rode kool

- 1 wortel

- ½ rode ui

- 1/8 witte kool

- 1 teentje knoflook

- Enkele takjes koriander

- 2 el Griekse yoghurt

- Olie om te bakken

- Peper en zout