Nieuwsbrief Food'OR

Volg ons op de voet, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, evenementen en themaweken.

0 € 0,00

Aanbod

Gelakt buikspek

  • Thema Hoofdgerecht
  • Aantal personen 1

Recept

1) Meng 1 eetlepel honing met 1,5 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie en voeg sojasaus toe tot het een lak vormt.

2) Snij het buikspek in dikke sneden en kruid met peper en zout

3) Bak het spek krokant op de BBQ aan beide zijden.

4) Bestrijk elk stuk spek met de lak. Leg kort terug op de BBQ. let wel dat het vlees niet verbrandt

Goed om weten

Kan je ook met een salade serveren als voorgerecht

Credits

Slagerij en traiteur Vandeycke

BBQ Academy

The taste company

Ingrediënten

  • Buikspek natuur

  • 1 eetlepel honing

  • 1,5 eetlepel mosterd

  • 1 eetlepel olijfolie mestral

  • Scheutje soyasaus

  • Zwarte peper en grof zout