Nieuwsbrief Food'OR

Volg ons op de voet, schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, evenementen en themaweken.

0 € 0,00

Aanbod

Rundscarpaccio met truffelolie

  • Thema Voorgerecht
  • Aantal personen 1

Recept

1) Snij 40 g carpaccio van het rund en leg het op een bord (gewoon vragen aan uw slager)

2) Garneer met 10g rucola salade, 2g parmesan schilfers en 5g geroosterde pijnboompitten.

3) Werk af naar smaak met truffelolie Mestral, fleur de sel en grof gemalen peper

Goed om weten

De truffelolie van mestral is zeer fijn en zacht van smaak. Veel truffelolie's zijn te dominant.

Credits

Slagerij en traiteur Vandycke
The Taste Company

Alternatieve olies/azijnen voor dit gerecht

  • Olijfolie: Mestral met cèpes (= eekhoorntjesbrood)

Ingrediënten

  • 40g carpaccio

  • 10g rucola

  • 2g parmesanschilfers

  • Mestral Truffelolie

  • Zwarte peper en grof zout